4 juli 2020
16:00

Järna SK

Referat: Gillberga-Lista IF - Järna SK

G-LIF - Järna 7 - 4 ( 3 - 2 ) målskyttar : Matteus 3 Viktor 2; Emil % John 1 var

G-LIF anfaller direkt & CV fälls, domaren blåser straff Matteus lägger upp bollen & slår till , målisen räddar.
john slår ett inlägg lite över marken & Matteus sätter dit foten 1 - 0 till hemmalaget efter 8 min.
G-LIF har i stort sätt allt spel & press på Järna men plötsligt kontrar Järna & vid tuff duell med Axel får dom in kvitteringen.
2 minuter senare sätter G-LIF 2:an när Emil lobbar målisen i 24:de minuten.
Några minuter senare blåser domaren straff & Järna kvitterar igen 2-2, G-LIF fortsätter trycka på & i 43:dje minuten gör John 3 - 2 efter inkast från Robban, detta blir också halvtidsresultat.

Bara 3 min in i andra slår Nilsson ett inlägg från högerkanten mot bortre stolpen & CV sätter dit pannan 4-2.
4 minuter senare blåser domaren en billig straff & Järna sätter den utan chans för Axel.4-3.
Järnas målis gör ett flertal vassa räddningar men efter hörna så är Matteus på allerten & slår dit 5 - 3.
Järna återhämtar sig & får till ett anfall där dom lyckas få till ett kanonskott lågt efter marken & reducering till 5 - 4.
2 minuter senare i 79 :onde min slår Matteus till igen driver in från högerkanten & slår in 6-4 vi första stolpen,
minuten efter gör CV det samma från andra kanten men dribblar av 4 Järnaspelare först 7 - 4 & nu är matchen punkterad
G-LIF rullar runt sista 10 utan att riskera något.

bra genomförd match där Järna hade lite flyt på sina mål, publikvänlig fotboll där det hände något hela tiden